Novinky 2024 - Garda klipy na prut a backleady

Novinky 2024 - Garda klipy na prut a backleady
Nastavitelný klip na prut Garda se stane ozdobou vašeho stojanu. A nejen to. Je velmi praktický, neboť umožňuje optimální nastavení k jakékoli šířce rukojeti. Už si tedy nemusíte kupovat různé klipy pro různé rukojeti. U tohoto klipu lze přidáváním či odebíráním podložek měnit jeho šířku. Zároveň tím měníte i sílu jeho sevření. Jinými slovy, pokud z nějakého důvodu potřebujete, aby prut pevně svíral prut, stačí odebrat podložku a sevření bude mnohem silnější. Ramínka klipu jsou vyrobeny z nerezové oceli a mají na sobě návleky z měkké černé gumy. Na spodním závitu je O kroužek, který umožňuje precizní dotažení. Klip se vyrábí v 7 různých barvách a lze ho tak přizpůsobit buď vašemu stojanu, nebo například bobbinům Garda.

Safe Rod Lock je velmi užitečná pomůcka, kterou ochráníte své udice před ztrátou při silném záběru ryby. Upevňuje se pod rohatinku. Po uložení rukojeti prutu do rohatinky dejte gumový upínač přes rukojeť a zajistěte jej ve volném otvoru. Při manipulaci s prutem nejprve odjistěte upínač.

Pohyblivé zadní průběžné olovo aerodynamického tvaru, které udrží vaši montáž na dně. Zajistí ještě lepší kopírování dna a tím dokonalé maskování koncové části montáže v blízkosti lovného místa. Toto olovo se umísťuje nad olověnou šňůru nebo na vlasec nad hlavní olovo ve vzdálenosti minimálně 30 cm, aby mohlo plnit svou "letající" funkci. Tvar tohoto olova je konstruován tak, aby při nahození mělo určitý odpor vzduchu, který ho jemně brzdí a posouvá po vlasci tak, aby při dopadu bylo vzdáleno od návazce několik metrů, čímž zajistí ideální položení montáže na dno. Nepoškozuje vlasec ani šňůru a je vhodné pro nahazování i vyvážení. Ideální na opatrné kapry a lov na vodách s velkým rybářským tlakem! Matná povrchová úprava, která se na dně neleskne a je velmi odolná vůči nárazům. Neodmyslitelná a osvědčená součást výbavy kapraře při tvorbě moderních a účinných kaprových montáží!


Pokaż więcej

Novinky 2024 - Garda a Mikbaits
Člun Elling XCAT

Napisz komentarz

Wszystkie komentarze są moderowane przed publikacją.

Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i obowiązują na niej Polityka prywatności i Warunki korzystania z usługi serwisu Google.